Löften som inte hålls

Ibland är visionerna innom partier för stora, det finns inte finansiering för alla planer.
Det kan vara bra att lyssna på vad motståndarna säger, dom ifrågasätter visionerna och undrar vad pengarna ska komma ifrån och vad eller vilka som kommer bli lidande.

Alla partier vill självklart att Sverige ska ha en bra välfärd, att alla ska ha sysselsättning och att våran vård och skola ska fungera.

Men Sverige har inte möjlighet att göra allt på en gång, lyssna på partierna och hur dom ska finansiera dom sakerna du brinner för och tänk efter om det låter rimligt, finns pengarna? Vad blir lidande?
Det kan vara svårt för dig som privatperson att räkna på finanserna så lyssna på vad partierna säger om varanda, självklart vill alla partier vinna valen men försök att inte lyssna på smutskastningen utan lyssna på siffrorna.

Kommentarer
Postat av: tess

Tyvärr lovar man liiite för mycket i valtider... Moderaterna har även haft oturen att leda sverige i en tid av finasiell kris...Men jag lyssnade på partiet häromdagen... man ser att de försöker få fatt i väljarna nu... de tappar pensionärerna som fått höjda skatter och nu ska dessa sänkas... de tappar yngre som säkert röstade som förstagångsväljare förra valet och som trodde på att man skulle få jobb... jobb är ett problem idag och jag håller ju med dig om att vi måste göra något för att företagen ska klara av att hålla igång och stanna i Sverige... de måste sänka vissa skatter och moms och arbetsgivaravgifter för de är en stor kostnad idag. Sänker de dessa kanske man har råd att satsa och anställa...Men ärligt jag vet inte vad jag ska rösta på... så denna blogg hälsas välkommen....//Tesss

2010-04-19 @ 09:53:16
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0